Vinmenu: Som noget nyt har vi i år fået Simon Ingerslev, medejer af Vinbutikken Hillerød, til at sammensætte to super indbydende vinmenuer samt forslag til lækre bobler. Simon har været i vinverdenen i mange år, blandt andet hos anerkendte H. J. Hansen og Løgismose. Med stor faglighed har Simon kreeret to vinmenuer, som absolut komplimenterer vores kokkes lækre mad.
Bemærk at priserne på vinmenuerne er for 3 flasker og altså ikke pr. kuvert.
Blanc de Blancs, Pierre Moncuit, Champagne, Frankrig, NV.
Knivskarp Champagne, sprød og elegant. Perfekt til snacks & aperitif. 100% Chardonnay. Server ved 8-10 grader.
Charpentier, Demi-sec, Champagne, Frankrig, NV.
Halvsød Champagne, som især er velegnet til kransekagen. Server ved 7-9 grader.
Cava, Castellroig, Brut, Spanien.
Forfriskende Cava med pære og moden citrus i duften. Dejlige bobler og fin tør. God til snacks og aperitif. Server ved 7-9 grader.
Brachetto d’Aqui, mousserende.
Sødlig, kirsebærrødlig mousserende vin fra Italien, lavet på Brachetto. Flot lille sødme og masser af frisk bærsmag. Perfekt til kransekagen. Server ved 7-9 grader.
Passion for den gode madoplevelse
Man - Tors: 10.00 - 22.00
Fre - Lør: 10.00 - 23.00
Søndag: 10.00 - 17.00
*Vores køkken lukker man - lør kl. 21.00
samt søndag kl. 16.00.
© Copyright. All Rights Reserved.
Torvet 4, 3400 Hillerød
Email: kontakt@cafe-kbh.dk
Telefon: +45 48 26 04 05
*Vores telefon er åben alle dage fra klokken 9 og frem til, at caféen lukker.