Vinmenu: Som noget nyt har vi i år fået Simon Ingerslev, medejer af Vinbutikken Hillerød, til at sammensætte to super indbydende vinmenuer samt forslag til lækre bobler. Simon har været i vinverdenen i mange år, blandt andet hos anerkendte H. J. Hansen og Løgismose. Med stor faglighed har Simon kreeret to vinmenuer, som absolut komplimenterer vores kokkes lækre mad.
Bemærk at priserne på vinmenuerne er for 3 flasker og altså ikke pr. kuvert.
Vin #1 - Grüner Veltliner,
Domäine Krems, Østrig 2019
Tør og saftig vin med behagelig syre. Noter af citrus, ananas, og det for druen; Grüner Veltliner, så klassiske hvide peber.
Vin #2 - Côtes-du-Roussillon,
Bila-Haut, Frankrig, 2018
En dejlig krydret vin med noter af brombær, mørke kirsebær og klassiske sydfranske krydderier.
Lavet på Syrah, Carignan & Grenache.
Vin #3 - Jurancõn,
Doux Lou Mansengou, Frankrig 2017
Aromatisk dessertvin med duftnoter af kvæde, abrikos og i smagen kandiseret frugt og nødder. Dejlig behagelig sødme. Lavet på Petit Manseng. Server ved 7-9 grader.
Champagne Brut (tør). 299 kr.
Blanc de Blancs, Pierre Moncuit, Champagne, Frankrig, NV.
Knivskarp Champagne, sprød og elegant. Perfekt til snacks & aperitif. 100% Chardonnay. Server ved 8-10 grader.
Champagne Demi-sec. 280 kr.
Charpentier, Demi-sec, Champagne, Frankrig, NV.
Halvsød Champagne, som især er velegnet til kransekagen. Server ved 7-9 grader.
Cava 124 kr.
Cava, Castellroig, Brut, Spanien.
Forfriskende Cava med pære og moden citrus i duften. Dejlige bobler og fin tør. God til snacks og aperitif. Server ved 7-9 grader.
Brachetto, sød. 125 kr.
Brachetto d’Aqui, mousserende.
Sødlig, kirsebærrødlig mousserende vin fra Italien, lavet på Brachetto. Flot lille sødme og masser af frisk bærsmag. Perfekt til kransekagen. Server ved 7-9 grader.
Passion for den gode madoplevelse.
Man - Tors: 10:00 - 22:00
Fre - Lør: 10:00 - 23:00
Søndag: 10:00 - 17:00
*Vores køkken lukker man - lør kl. 21:00
samt søndag kl. 16:00